Wie gingen u voor?

ADVIESBUREAU BMD ADVIES RIJNDELTA BV

Adviesbureau BMD Advies Rijndelta BV deed een aanvraag voor deelname in de kosten van een opleiding tot Specialist Externe Veiligheid.

Aanvraag

Adviesbureau BMD Advies Rijndelta BV is een regionaal adviesbureau in de regio Zuid-Holland Zuid op het gebied van milieu-, (externe) veiligheid-, arbeidsomstandigheden en kwaliteit. In de regio is een groot gebrek aan Specialisten Externe Veiligheid waardoor het bureau zich gedwongen ziet deze specialisten zelf op te leiden. Een van de medewerkers, een adviseur op hbo-niveau, wilde de opleiding tot Specialist Externe Veiligheid graag volgen. BMD vroeg NexTecH bij te dragen aan de kosten van het cursusprogramma: € 3.560,- (eenjarig programma bij Saxion Hogescholen). De aanvraag werd gehonoreerd met een bedrag
van € 1.780,-.

Testimonial

In samenwerking met NexTecH is een van onze hbo-geschoolde adviseurs opgeleid tot Hogere Veiligheidskundige. Hierdoor is deze medewerker op hoog niveau inzetbaar bij onze klanten als het gaat om vraagstukken op het gebied van veiligheid. Een andere medewerker van BMD Advies is mede door de subsidie van NexTecH opgeleid tot adviseur Externe Veiligheid. Kortom: NexTecH helpt ons medewerkers op te leiden tot hoogwaardige en gespecialiseerde adviseurs.

http://www.bmdadvies.nl