DEADLINE INLEVEREN SCHOLARSHIPS IN ZICHT

De profielwerkstukken van toekomstige technici druppelen de afgelopen dagen bij NexTecH binnen. De deadline van 31 maart om deel te nemen aan de Scholarships wedstrijd komt dan ook steeds dichterbij. Elk jaar kennen we er drie toe, elk ter waarde van €6.000 over een studieperiode van vier jaaren daarnaast een aanmoedigingsprijs van €1.000,-. Ze zijn voor HAVO- en/of VWO-scholieren die een profielwerkstuk hebben gemaakt op het gebied van techniek en ons in een brief overtuigen van hun motivatie. Deze kans laat je toch niet aan je voorbij gaan!!!!!

Zie voor de voorwaarden om mee te doen www.nextech-innovatie.nl. Aarzel niet want je hebt nog maar een paar dagen.

Dit jaar zal de uitreiking van de Scholarships plaatsvinden op 4 juli tijdens een feestelijke uitreiking bij IQIP in Sliedrecht waar je tevens met je ouders een gave rondleiding krijgt.

NexTech stelt elk jaar financiële middelen beschikbaar voor alle technologische bedrijven in de regio Zuid-Holland Zuid die willen investeren in scholings- en onderzoeksprogramma’s van hun hoger opgeleide medewerkers. Per bedrijf geldt hierbij een maximumbedrag van € 10.000,- per jaar. U kunt verschillende aanvragen indienen voor uw medewerkers.

Check de voorwaarden ›