Winnaars scholarships 2020 bekend

Gister heeft de jury van de Scholarships bekend gemaakt wie de winnaars zijn van 2020. Uiteraard zijn daarna de scholen geïnformeerd over het succes van hun leerlingen.

De werkstukken die ingezonden zijn, zijn  door de jury beoordeeld op creativiteit, innovatieve karakter, technische inhoud en sociale impact. Daarnaast is door de studenten beschreven in een motivatiebrief waarom zij van mening zijn in aanmerking te komen voor een scholarship.

 

Door de corona zal dit jaar niet, zoals te doen gebruikelijk, de uitreiking plaatsvinden tijdens het event van de Innovatie Award. Er is op 2 juli een kleinschalige feestelijk uitreiking bij Krohne in Dordrecht in aanwezigheid van bestuur en jury van Nextech en uiteraard de prijswinnaars met hun ouders. Tevens een beperkte vertegenwoordiging van de scholen. Voorafgaand aan de uitreiking zal een interview plaatsvinden met de prijswinnaars voor het zakenmagazine Drechtsteden Business.

 

De winnaars van dit jaar zijn:

Kyara Keizer en Karlijn Merkus van de Lage Waard met een werkstuk over  Fijn! Stof uit de lucht.

Colinda Kemp en Ir8is Leijten eveneens van de Lage Waard met een werkstuk over 5G. Een gevaar voor onze gezondheid of toch niet?

Wouter Cijsouw en Tobias Steevensz van het Willem de Zwijger College met een werkstuk over Straalmotor op Waterstof

Joris Rijsdijk van het Stedelijk Dalton met een werkstuk over Hoe werkt Machine Learning in Unity.

winnaars nextech scholarschips 2020

We wensen alle studenten van harte geluk met het behalen van hun scholarship en wensen hen alle succes met hun technische vervolg studie.

NexTech stelt elk jaar financiële middelen beschikbaar voor alle technologische bedrijven in de regio Zuid-Holland Zuid die willen investeren in scholings- en onderzoeksprogramma’s van hun hoger opgeleide medewerkers. Per bedrijf geldt hierbij een maximumbedrag van € 10.000,- per jaar. U kunt verschillende aanvragen indienen voor uw medewerkers.

Check de voorwaarden ›