Bedrijfsbijeenkomsten vanuit Nextech

Het bestuur van Nextech heeft het idee uitgewerkt om met een zekere frequentie technische bedrijven bij elkaar te brengen en met hen van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen. Op die manier kan afgestemd worden wat de toegevoegde waarde van een collectieve aanpak voor elkaar kan zijn. De eerste lunchbijeenkomst vindt op 13 oktober van 12.00 tot 14.00 uur plaats bij Valk Welding in Alblasserdam. Onderwerpen die deze middag op de rol staan zijn:

  • De nieuwe mogelijkheden op het gebied van MBO subsidie die Nextech de bedrijven kan bieden.
  • De ontwikkelingen binnen de Vrienden van Nextech.
  • Brainstorm over de behoefte aan en binding van technisch personeel en wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen.
  • De consequenties van Corona voor de bedrijven.

Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een bedrijfspresentatie en -rondleiding bij Valk Welding. Indien u geïnteresseerd bent in deelname, neem dan contact op met Barbara Keuzenkamp, tel.06-28876956

NexTech stelt elk jaar financiële middelen beschikbaar voor alle technologische bedrijven in de regio Zuid-Holland Zuid die willen investeren in scholings- en onderzoeksprogramma’s van hun hoger opgeleide medewerkers. Per bedrijf geldt hierbij een maximumbedrag van € 10.000,- per jaar. U kunt verschillende aanvragen indienen voor uw medewerkers.

Check de voorwaarden ›